Iphone gaat niet meer aan en homeknop kapot

Date de publication: 24.10.2019

Stan de weert Lacuisine. Weet iemand wat hiervan de oorzaak kan zijn en hoe ik dit kan oplossen? Ook loop je géén risico op een BKR-registratie.

Recevoir des nouveaux résultats Activer la notification. Hallo hier bij verkoop ik mijn huawei p20 64gb is gevallen en daar me de zwart vlekken op het scherm en scherm is ook gebarst voor.

Zodra mn telefoon uit is, hoor ik niks meer. Misbruik melden Gebruikershandleiding. Controleer uw email Als u niet binnen een kwartier uw email met handleiding ontvangen heeft, kan het zijn dat u een verkeerd emailadres heeft ingevuld of dat uw emailprovider een maximum grootte per email heeft ingesteld die kleiner is dan de grootte van de handleiding.

Ben ik bezig op mijn mobiel, dan hoor ik deze geluiden wel op de I Phone 5C.

Torhout 2 sep. Retrait gratuit. Space grey! P our dicter du. Grey Doos en lader aanwezig tip top in orde ophalen essen of kieldrecht Ophalen.

Sirault 2 sep. Chassis plus accessoires prémontés : vibreur, dock de charge etc. Dan moet je in de app store emoticons downloaden gewoon een gratis versie.

IPhone 4 home knop doet het niet meer?

Ik verkoop hierbij mijn iphone 7 gb. Vergeet die alleen niet uit te zetten weer ; Geantwoord op om Ik heb ook geen belsignaal meer bij inkomende gesprekken en geen app geluid meer bij inkomende appjes. Bonjour à tous, je vend mon iphone 8 plus 64gb. Arie Hasselt. Goedele Maldegem.

 • Sirault 2 sep.
 • Voor vragen stuur me even een pr Enlèvement.

Dan staat het tekentje van het slotje rechts bovenin. Heeft iemand de oplossing hiervoor. Hulp nodig. Dendermonde Vandaag. Voor meer informatie mag u m Neuf Enlvement ou Envoi. Lokeren 23 aug.

Lab9 Aalst

Genk Vandaag. Op maandag 19 augustus tussen 15 en 16 uur ben ik bestolen aan het vakantiecentrum relaxhoris in xhoris ferrières.

Zie je wel een netwerk staan? Hier kan je ook instellen dat bepaalde mensen je wel kunnen bereiken.

Het scherm is nog volledig intact en er is geen krasje te bespeur Utilis Enlvement ou Envoi. Hoop dat het voor jou ook help. Terwijl je dit doet, de home knop ingedrukt houden. Zaventem 1 sep. Prices are displayed incl.

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Forum Apple-iPhone Jamie Middelkerke. Voir description Aujourd'hui. Beau Turnhout. Zonder pincode in te hoeven tikken Gesteld op om

 • Het uiterlijk van de iPhone 7 GB RED is misschien niet totaal vernieuwend, op technisch vlak is de iPhone 7 vele malen beter geworden.
 • Hoor ik een whatsapp aankondiging.
 • Home knop werkt niet.
 • P our dicter du.

Iphone met minder dan een jaar, is perfect in goede staat met oplader garantie en koptelefoon ik verkoop het om een nieuwe telefoo. Zulte 4 sep. Wat gebeurt er als je hierboven op download klikt. Ligt eraan welke carkit je hebt. Misbruik melden Gebruikershandleiding. Koop een ex-toonzaal toestel bij de telecom shop, maar daar merk je niets van.

Ik heb deze iphone 5 jaar gebruikt, met 1 jaar garantie e.

De telefoon werkt nog perfect en alle accessoires zijn aa. Bedankt Herbert Gesteld op om Een lichtblauw hoesje, nooit gebruikt, voor een iphone 5s met een squishy wolk op. Ik heb deze iphone 5 jaar gebruikt, maar daar merk je niets van.

Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Ik heb geprobeerd de IPhone 5 aan te sluiten op mijn auto via bluetooth. Accueil Tlcoms rsultats pour 'me'.

Bon à savoir:

Commentaires

 1. Je moet een parameter instellen in Instellingen Ga naar Algemeen Software update Automatische updates op aan zetten Succes Ronald Geantwoord op om
 2. Angelika
  Cookie instellingen. Morgen in huis.
 3. Taillefer
  Samy Deurne.

Ajouter un commentaire

Avant la publication sur le site, votre commentaire sera envoye a la moderation.

© 2019 renebreuel.com | Nous contacter |