## bill drove 315 miles in 7 hours, Alisha drove 235 mile sin 5 hours, and Joanna drove 414 miles in 9 hours. which person drove at an average

Question

bill drove 315 miles in 7 hours, Alisha drove 235 mile sin 5 hours, and Joanna drove 414 miles in 9 hours. which person drove at an average speed of 47 miles per hour? (and can u explain what mph each person has thx :3) if u has roblox my username is zaw1031

in progress
0

Math
3 hours
2021-10-14T02:28:37+00:00
2021-10-14T02:28:37+00:00 2 Answers
0
## Answers ( )

Answer:oof

Step-by-step explanation:Answer:

Alisha

Step-by-step explanation:

Speeds:

Bill:

315/7 = 45 mph

Alisha:

235/5 = 47 mph

Joanna:

414/9 = 46 mph